Smartphone anggaran paling apik 2019 miturut FunPortal

Ing taun 2019, akeh smartphone murah sing menarik, nanging model sing paling optimal ing kabeh aspek mung katon ing pungkasan dina - yaiku Xiaomi Redmi Note 8T.

Ing antarane smartphone sing bisa dituku nganti 12 rubel, yaiku Redmi Note 000T sing ternyata paling imbang. Ngelingi tampilan chip NFC, mula ora ana kekurangan sing jelas.

Smartphone duwe desain modern, prosesor sing kuat, kamera sing apik banget lan batere kanthi daya cepet. Gabungke karo tampilan FHD bezel sempit, Gorilla Glass 5 ing loro-lorone, lan maca bekas driji, lan sampeyan duwe telpon budget sing meh sampurna.

Pendapat sampeyan

Ora setuju karo pilihan kita? Jeneng favorit sampeyan! Yen dheweke ora ana ing jajak pendapat, nuduhake pendapat sampeyan ing komentar kasebut.

Kabeh nominasi → 

Deleng uga  Looking Ahead: iOS 8 Concept

Ninggalake a Reply