10 potongan rambut pria paling modis ing taun 2020

Gunting rambut pria modis kanggo para penggemar klasik

1. Undercut

schorembarbier, andrewdoeshair / instagram.com

andrewdoeshair / instagram.com

andrewdoeshair / instagram.com

Cukuran potongan rambut (Inggris "potongan ngisor") muncul ing wiwitan abad kepungkur ing Inggris lan isih misuwur banget ing saindenging jagad. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nyuda endhas lan candhi, lan ninggalake poni dawa. Anderkat bisa dibedakake kanthi gampang saka potongan rambut liyane sing padha kanthi ndeleng transisi rambut sing dawa lan dawa - kudu diucapake, ora lancar.

2. Fayd

alan_beak / instagram.com

tukang cukur / instagram.com

raggos_barbering / instagram.com

Fade mirip banget karo undercut. Intine, iki kalebu macem-macem potongan rambut sing padha, sing ing Rusia diarani "kotak setengah". Fade dibedakake karo transisi sing lancar banget saka zona parietal menyang sisih mburi sirah. Ing kasus iki, rambut ing makutha bisa cukup dawa (banjur gaya rambut bakal diarani high fade) utawa medium (mid fade), utawa cendhak banget (low fade).

Versi curvy dapper fade uga asring diarani gaya rambut Elvis Presley. Kanggo mbaleni gambar musisi legendaris, sampeyan kudu nyikat poni sing dawa. Volume sing nyengsemake iki kudu diatasi karo gel, lilin utawa varnis.

Deleng uga  EyeDefender Keeps Your Eyes From Fatigue

Kanthi kabeh kaluwihan, potongan rambut kaya ngono duwe siji kekurangan: cukup angel kanggo ngrawat. Dadi luwih dhisik, coba pikirake manawa sampeyan siyap kanggo tata rambut saben dina. Kajaba iku, salju, udan, utawa mung angin gedhe bisa ngrusak rambut sampeyan.

3. Kanada

alan_beak / instagram.com

alan_beak / instagram.com

tukang cukur / instagram.com

Tukang cukur kasebut nyebut potongan rambut sing padha "pisah ing sisih". Ing ngisor iki pamisahan kanthi sampurna sing bisa ditemokake ing sisih endi endhas. Yen wis bosen mlaku kaya ngono, sampeyan mung bisa nyikat pucuk nganggo driji maneh lan aman nganggo alat khusus.

4. Dill

kevinluchmun

/ instagram.com

alan_beak

/ instagram.com

andrewdoeshair, alan_beak / instagram.com

Tanaman gampang dingerteni kanthi poni sing cendhak, sing bisa lurus utawa tekstur kanthi sampurna. Sisih paling apik yaiku potongan rambut iki cocok kanggo sing duwe rambut - kriting uga lurus.

Gunting rambut pria modis kanggo penyayang ekstrim

1. mohawk

Gunting rambut iki ora butuh pangenalan lan utamane ana gandhengane karo punk Inggris. Sanajan versi modern gaya rambut iki isih katon luwih rapi tinimbang sadurunge.

menshairstylestoday.com, ruffians / instagram.com

tukang cukur / instagram.com

2. Mallet

andrewdoeshair / instagram.com

andrewdoeshair / instagram.com

tukang cukur / instagram.com

andrewdoeshair / instagram.com

Aktor Dacre Montgomery lan Mallet ing Stranger Things

Uga dikenal minangka "gaya rambut Hockey". Ide kasebut yaiku rambut dikethok cekak ing sisih ngarep lan sisih, dene sisih mburi tetep dawa. Ing taun 70 lan 80an abad XX, akeh aktor film, atlit lan musisi rock katon kaya iki. Nanging suwe-suwe, mode kanggo mullet wis liwati, lan potongan rambut dhewe wis mandheg katon apik lan mlebu ing kategori "salam saka jaman biyen."

Deleng uga  Tappin - unlimited file sharing

Sejatine, sawise nambah minat ing taun 80-an (sing difasilitasi banget dening popularitas serial TV "Stranger Things"), mullet kasebut bakal saya katon ing akun Instagram para penata rambut terkenal.

3. Gunting rambut kreatif kanthi pola sing dicukur

juliuscaesar / instagram.com

juliuscaesar / instagram.com

juliuscaesar / instagram.com

Penata rambut sing apik larang lan langka. Lan mung sawetara sing bisa nyukur pola kompleks ing candhi utawa mburi sirah, lan saengga katon mulya lan nyenengake. Dadi, supaya ora entuk sing aneh ing pungkasan, pilih master sing duwe pengalaman.

Gunting rambut kaya ngono, umure ora suwe: area sing dicukur bakal cepet banget, luwih-luwih yen rambute kenthel. Nanging yen tujuan sampeyan kanggo ngejutake lan narik minat wong liya, iki mesthi dadi pilihan sampeyan.

4. Gunting rambut kanthi ujung segitiga bening ing sisih mburi

juliuscaesar / instagram.com

ruffians, tukang cukur_ / instagram.com

Pilihan liyane kanggo sing ora duwe rasa wedi yaiku potongan rambut, ing sisih endi sisih mburi gratis dibentuk nganggo segitiga sing bening. Kerugian utama isih padha: formulir iki kudu asring dianyari.

Gunting rambut pria modis kanggo sing duwe rambut dawa

1. Gunting rambut kreatif kanthi poni sing dawa banget

ruffians / instagram.com

scissorandbone, andrewdoeshair / instagram.com

Yen sampeyan pengin njaga dawa lan ing wektu sing padha katon modern, ana akeh pilihan - kabeh gumantung saka kepinginan lan imajinasi master.

2. Rambut dawa + jenggot

menshairstylesnow.com, ruffians / instagram.com

ruffians / instagram.com

Presenter sing nyenengake, Jonathan van Ness, entuk ati wong lan kucing

Deleng uga  RECIPES: Cooking Grilled Chicken

Thanks kanggo kepribadian TV karismatik Jonathan Van Ness, tampilan santai kanthi jenggot cekak lan rambut dawa mesthi tuwuh popularitas. Elinga yen rambut sing dawa iki mesthi katon rapi, mula ayo dirawat kanthi rapi lan riko karo rambute rambut kanthi rutin kanggo nyukur rambut.

Ninggalake a Reply